Ενιαία ΕΤΕ
Να επιστρέψουμε τα εντάλματα πληρωμής. Να μην πληρώσουμε τα χαράτσια PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 09:33

 

Το ΠΑΜΕ είχε προειδοποιήσει ότι τα αντιλαικα μετρα που παιρνονται θα φερνουν συνεχως νεα μετρα, χωρις τελος. Η νεα φοροληστεια που επιβαλλει η κυβερνηση με τον νέο φορο στα ακινητα  πρεπει να απαντηθει.

Καμμια θυσια για την πλουτοκρατια. Είναι ώρα με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, των επιτροπών αγώνα των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών επιτροπών στις συνοικίες να οργανωθεί μαζική αντίθεση και αντίσταση με κάθε τρόπο, οργανωμένα, μαζικά με τα σωματεία μας να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους. Να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειες, στους μικρομαγαζάτορες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.

        Η οργανωμένη αντίθεση και αντίσταση στα χαράτσια, στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία, είναι πράξη που σηματοδοτεί τη λαϊκή απόφαση: Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη και την κρίση της πλουτοκρατίας. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 09:39
 
Για τις εξελίξεις στον Γέρακα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2011 08:46
Την περασμένη βδομάδα στο κτήριο του Γέρακα πραγματοποιήθηκε Γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της περικοπής του «ανθυγιεινού» επιδόματος μετά την άδικη απόφαση της Διοίκησης.

Στη Γενική Συνέλευση, στην οποία παραβρέθηκε και ο ΣΥΕΤΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο, και στην οποία οι εργαζόμενοι με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισαν απεργία διαρκείας, μεταξύ άλλων ακούστηκε η σωστή άποψη: «Αν είναι να αντιδράσουμε, αυτό να γίνει μέσα στην επόμενη βδομάδα που έρχεται η black rock. Μόνο έτσι μπορούμε να πιέσουμε και να κερδίσουμε».

Περισσότερα...
 
Γενικη συνέλευση των εργαζομένων στο Γέρακα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2011 07:42

Χθες (1/9/2011) πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Γέρακα η πρώτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, με κύριο θέμα τη λήψη απόφασης μετά την περικοπή του επιδόματος ειδικών συνθηκών εργασίας (ανθυγιεινό) σε όλες τις υπηρεσίες του κτηρίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2011 07:49
Περισσότερα...
 
Συλλαλητήριο στις 10 Σεπτέμβρη PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2011 09:05

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Εργαζόμενη, εργαζόμενε,

          Αυτοαπασχολούμενε/η, επαγγελματία, χαμηλοσυνταξιούχε, άνεργε/η

         

          Την ώρα που η ανεργία μας τσακίζει, που φόροι και ακρίβεια μας πνίγουν με συνεχή αύξηση του ΦΠΑ, αυξήσεις στα καύσιμα, στους λογαριασμούς, που μας κόβουν μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, κλπ φέρνουν νέα φοροκαταιγίδα.

       Η κυβέρνηση με νέα χαράτσια φορολογεί τη φτώχεια και την απόγνωσή μας.

          Είναι ώρα να απαντήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε την πραγματική μας δύναμη. Είναι ώρα να αφήσουμε στην άκρη τη μοιρολατρία, το φόβο, την κούφια αγανάκτηση. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να αντισταθεί αποτελεσματικά, να τους αποκρούσει.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2011 09:11
Περισσότερα...
 
Μείωση των αποδοχών στους συναδέλφους της Εθνικής Ασφαλιστικής μέσω ICAP PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 20:41

Δεν είναι καινούριο αυτό το τροπάριο για τις εταιρείες ICAP και ΕΤΕ. Πριν δύο περίπου μήνες, η ICAP ζήτησε σε συναδέλφους που εργάζονται στην ΕΤΕ (σε διάφορες υπηρεσίες: Καταναλωτική Πίστη, αλλά και αλλού) να υπογράψουν αλλαγή της σύμβασής τους με μείωση του ωραρίου κατά μία ώρα και ταυτόχρονη μείωση του μισθού τους 12%. Και μάλιστα, με την υπόδειξη πως όσοι δεν υπογράψουν θα απολυθούν.

Πριν δύο μέρες, το ίδιο ζητήθηκε και στους συναδέλφους που εργάζονται στην Εθνική Ασφαλιστική.

Περισσότερα...
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο2122ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 21 από 22