Ενιαία ΕΤΕ
Δεν είναι μόνο ανάξιοι αλλά και επικίνδυνοι για τα συμφέροντά μας PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 13:13

Λίγες μόνο μέρες μετά την προδοτική απεργοσπαστική απόφαση της πλειοψηφίας του ΣΥΕΤΕ για την υπόθεση του «ανθυγιεινού» επιδόματος στο κτήριο του Γέρακα, έχουμε και συνέχεια που επιβεβαιώνει αυτό που η ΕΝΙΑΙΑ Συνδικαλιστική Αγωνιστική Συμπαράταξη κατήγγειλε από την αρχή. Δεν έχουν τα κότσια να συγκρουστούν με την εργοδοσία, να σηκώσουν το ανάστημα για να υπερασπίσουν τους μισθούς μας. Γι' αυτό ζητούν από τους συναδέλφους του χώρου να υπογράψουν ότι «εξουσιοδοτούν τον νομικό σύμβουλο του ΣΥΕΤΕ να κινηθεί δικαστικά ενάντια στην Τράπεζα». Ούτε αυτό δεν τολμούν να κάνουν.

Περισσότερα...
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2011 11:15

Συνάδελφοι,

την Τετάρτη στις 5 Οκτώβρη απεργούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στην ενέργεια, στην Υγεία και πρόνοια. Σχετικές αποφάσεις έχουν πάρει τα κλαδικά σωματεία ΟΤΑ Αττικής, Ενέργειας, το Σωματείο Ευαγγελισμού, το Σωματείο Εργαζομένων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αποκατάστασης Τυφλών κλπ.

Η Γ.Σ.Ε.Ε. δεν συμμετέχει σε αυτή την απεργία. Καλεί τα σωματεία του δημοσίου και των πρώην ΔΕΚΟ να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και, όπως είναι λογικό κι επόμενο, η ΟΤΟΕ «αδυνατούσε» να πάρει τέτοιες αγωνιστικές αποφάσεις, γιατί τώρα δίνει τη μάχη για την απεργία στις 19 Οκτώβρη...

Περισσότερα...
 
Για τα φοραχαράτσια PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 11:13

Αυτοί μας λένε…Ή ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. Εμείς απαντάμε…ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΧΑΡΑΤΣΙ.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει το νέο φοροχαράτσι μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και εκβιάζει τα λαϊκά στρώματα :  «Ή πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα». Εκβιάζει, γιατί καταλαβαίνει ότι η αγανάκτηση έχει χτυπήσει κόκκινο και ότι δεν μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε ούτε στα στοιχειώδη έξοδα για τη διαβίωσή μας. Πρέπει να απαντήσουμε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 11:18
Περισσότερα...
 
Διεκδικούμε υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας. PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 13:45

 

Σαν να μη τρέχει τίποτα, σαν να μην έγινε ποτέ Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Γέρακα που αποφάσισε απεργία διαρκείας με αιχμή την επαναφορά του επιδόματος ειδικών συνθηκών στους συναδέλφους, ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στην συνεδρίασή του στις 14/9/11 (…13 μέρες μετά τη συνέλευση!!!) αποφάσισε να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τη θέληση των εργαζομένων και να κηρύξει 24ωρη απεργία για τις 19 Σεπτέμβρη για το κτήριο του Γέρακα. Και το πιθανότερο είναι να μην έπαιρναν καν αυτή την απόφαση, αν στη συνεδρίαση δεν παραβρίσκονταν μέλη της ΕΑΚ του κτηρίου…

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 13:47
Περισσότερα...
 
110 απολύσεις στην Εθνική Ασφαλιστική PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2011 09:38

Δελτίο Τύπου

Για τις 110 απολύσεις των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική

            Με πρόσχημα την «καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών» και τον «εκσυγχρονισμό» της λειτουργίας της εταιρία, η Εθνική Ασφαλιστική αποφάσισε να απολύσει 110 εργαζόμενους – εισπράκτορες. Με μόνο στόχο την εξοικονόμηση περισσότερων κερδών και τη μείωση του λειτουργικού της κόστους, η εταιρία αφήνει στο δρόμο εργαζόμενους, χωρίς να τους δίνει καν το δικαίωμα της αποζημίωσης ή της ένταξής τους στο ταμείο ανεργίας, μιας και τους απασχολούσε με συμβάσεις έργου – χωρίς ένσημα, με δελτία παροχής υπηρεσιών, με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2011 09:38
Περισσότερα...
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο11121314151617181920ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 20 από 22