Ενιαία ΕΤΕ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2011 11:15

Συνάδελφοι,

την Τετάρτη στις 5 Οκτώβρη απεργούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στην ενέργεια, στην Υγεία και πρόνοια. Σχετικές αποφάσεις έχουν πάρει τα κλαδικά σωματεία ΟΤΑ Αττικής, Ενέργειας, το Σωματείο Ευαγγελισμού, το Σωματείο Εργαζομένων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αποκατάστασης Τυφλών κλπ.

Η Γ.Σ.Ε.Ε. δεν συμμετέχει σε αυτή την απεργία. Καλεί τα σωματεία του δημοσίου και των πρώην ΔΕΚΟ να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και, όπως είναι λογικό κι επόμενο, η ΟΤΟΕ «αδυνατούσε» να πάρει τέτοιες αγωνιστικές αποφάσεις, γιατί τώρα δίνει τη μάχη για την απεργία στις 19 Οκτώβρη...

Περισσότερα...
 
Διεκδικούμε υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας. PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 13:45

 

Σαν να μη τρέχει τίποτα, σαν να μην έγινε ποτέ Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Γέρακα που αποφάσισε απεργία διαρκείας με αιχμή την επαναφορά του επιδόματος ειδικών συνθηκών στους συναδέλφους, ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στην συνεδρίασή του στις 14/9/11 (…13 μέρες μετά τη συνέλευση!!!) αποφάσισε να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τη θέληση των εργαζομένων και να κηρύξει 24ωρη απεργία για τις 19 Σεπτέμβρη για το κτήριο του Γέρακα. Και το πιθανότερο είναι να μην έπαιρναν καν αυτή την απόφαση, αν στη συνεδρίαση δεν παραβρίσκονταν μέλη της ΕΑΚ του κτηρίου…

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 13:47
Περισσότερα...
 
110 απολύσεις στην Εθνική Ασφαλιστική PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2011 09:38

Δελτίο Τύπου

Για τις 110 απολύσεις των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική

            Με πρόσχημα την «καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών» και τον «εκσυγχρονισμό» της λειτουργίας της εταιρία, η Εθνική Ασφαλιστική αποφάσισε να απολύσει 110 εργαζόμενους – εισπράκτορες. Με μόνο στόχο την εξοικονόμηση περισσότερων κερδών και τη μείωση του λειτουργικού της κόστους, η εταιρία αφήνει στο δρόμο εργαζόμενους, χωρίς να τους δίνει καν το δικαίωμα της αποζημίωσης ή της ένταξής τους στο ταμείο ανεργίας, μιας και τους απασχολούσε με συμβάσεις έργου – χωρίς ένσημα, με δελτία παροχής υπηρεσιών, με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2011 09:38
Περισσότερα...
 
Για τα φοραχαράτσια PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 11:13

Αυτοί μας λένε…Ή ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. Εμείς απαντάμε…ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΧΑΡΑΤΣΙ.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει το νέο φοροχαράτσι μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και εκβιάζει τα λαϊκά στρώματα :  «Ή πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα». Εκβιάζει, γιατί καταλαβαίνει ότι η αγανάκτηση έχει χτυπήσει κόκκινο και ότι δεν μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε ούτε στα στοιχειώδη έξοδα για τη διαβίωσή μας. Πρέπει να απαντήσουμε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 11:18
Περισσότερα...
 
Να επιστρέψουμε τα εντάλματα πληρωμής. Να μην πληρώσουμε τα χαράτσια PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 09:33

 

Το ΠΑΜΕ είχε προειδοποιήσει ότι τα αντιλαικα μετρα που παιρνονται θα φερνουν συνεχως νεα μετρα, χωρις τελος. Η νεα φοροληστεια που επιβαλλει η κυβερνηση με τον νέο φορο στα ακινητα  πρεπει να απαντηθει.

Καμμια θυσια για την πλουτοκρατια. Είναι ώρα με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, των επιτροπών αγώνα των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών επιτροπών στις συνοικίες να οργανωθεί μαζική αντίθεση και αντίσταση με κάθε τρόπο, οργανωμένα, μαζικά με τα σωματεία μας να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους. Να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειες, στους μικρομαγαζάτορες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.

        Η οργανωμένη αντίθεση και αντίσταση στα χαράτσια, στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία, είναι πράξη που σηματοδοτεί τη λαϊκή απόφαση: Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη και την κρίση της πλουτοκρατίας. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 09:39
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο21222324ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 22 από 24