ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9/11 στις 7μμ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 18:56

ΚΑΛΕΣΜΑ 35 ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

(μεταξύ των οποίων και το ΚΛΑΔΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7.00 μμ

Εργαζόμενοι ξεσηκωθείτε

  • Οργανωμένα με τα συνδικάτα και τις επιτροπές. Αντισταθείτε.
  • Συλλογικά και μαζικά να αρνηθούμε την πρόκληση να ληστέψουν ξανά το λαϊκό εισόδημα με την ειδική εισφορά «αλληλεγγύης», με το ειδικό τέλος στα σπίτια μέσα από το λογαριασμό της ΔΕΗ, για να μην πτωχεύσει η πλουτοκρατία.
  • Συλλογικά και μαχητικά να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που μας οδηγούν στο γκρεμό. Οι ορντινάντσες της πλουτοκρατίας, τα κόμματα που την υπηρετούν (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη), με τις πολιτικές τους αποφάσεις καταδυναστεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής την εργατική και λαϊκή οικογένεια.

Το βαρέλι των αντεργατικών μέτρων δεν έχει πάτο.

Επιβάλλουν στους εργαζόμενους νέο φόρο, «αλληλεγγύης», για να πληρώσουν τα δικά τους χρέη.

Φέρνουν τροπολογία στη Βουλή και απαιτούν από τον εργάτη, που με κόπο μιας ολόκληρης ζωής κατάφερε να κάνει ένα σπίτι, να το ξαναπληρώσει με νέα δυσβάσταχτα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Είναι αδίστακτοι. Ενώ οδήγησαν στην ανεργία, απολύοντας, χιλιάδες εργαζόμενους, όχι μόνο δεν τους εξαιρούν απ΄ αυτό το χαράτσι για το σπίτι, αλλά τους φορολογούν με τους ίδιους συντελεστές.

Τα σωματεία των κλάδων μας σας καλούμε όλους και όλες, με τα παιδιά σας και όλη την οικογένεια, οργανωμένα και αγωνιστικά να απαντήσουμε στους φόρους που μας πνίγουν, στα άγρια μέτρα που μας καταδικάζουν οριστικά στη φτώχεια και στην ανασφάλεια.

Δεν έχουμε, δεν θέλουμε, αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους. Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας.

Κανένας φόβος από τις απειλές που εκτοξεύουν καθημερινά η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

21 Σεπτέμβρη, ώρα 7.00 μμ